Velkommen til Om VPN

Daniel Hessel

Har du brug for en god VPN-tjeneste? Eller er du mere nysgerrig og undrer dig over, hvad en VPN er? Uanset hvad, så er du kommet til det rette sted.

Velkommen og fedt, at du har fundet os. Vi gætter på, at du er her, fordi du er nysgerrig på VPN, og hvad det er. Enten fordi du er nybegynder og gerne vil vide mere. Eller måske ved du det allerede, men vil gerne vide, hvilken VPN-tjeneste der er den bedste.

Læs også: Sådan tester vi VPN-tjenester

Om os på Om VPN

Hvis du vil vide mere om VPN, er du kommet til det rette sted. Her kan du læse tests og sammenligninger af forskellige VPN-tjenester for at finde ud af, hvilken der er bedst for dig. Det er faktisk mange forskellige tjenester og muligheder at vælge imellem alt efter, hvad du ønsker og har brug for: Bedste VPN til anonymitet, eller til adgang til amerikansk Netflix eller til torrents. Alle tjenester fungerer forskelligt.

Hos os vil du også kunne lære mere om de teknologier og termer, der bruges i denne verden. Vi vil jævnligt poste guides, der forklarer forskellene mellem VPN-protokoller, hvad Tor er, hvorfor du kan bruge split tunneling og meget mere.

Endelig vil vi også være den eneste kilde, du behøver for at finde gode tilbud på VPN-tjenester. Da vi regelmæssigt vil tjekke markedet for dig og rådgive dig om forskellige tilbud og rabatter.

Læs også: Hvad er VPN?

Hvem står bag siden?

Om VPN er en fuldstændig uafhængig kilde til information om VPN-tjenester. Vi er ikke købt af nogen specifik VPN-udbyder eller har indgået partnerskab med nogen af dem. Hvis vi finder en favorit blandt udvalget af VPN-tjenester, er det simpelthen fordi vi vurderer den som den bedste og intet andet. Vi arbejder dog med affilierede links som indtægtskilde. Det betyder, at du støtter os ved at klikke dig videre til forskellige udbyderes sider. Som du kan se, får vi også nogle indtægter gennem annoncer.

Siden drives af Orage, som er en udgiver med mange års erfaring med en lang række magasiner om en lang række forskellige emner. Vi, der skriver og tester VPN’er, har mange års erfaring med at skrive om og teste teknologi, så du nemt forstår informationerne, selv om det er første gang du læser om emnet.

Så, velkommen til Om VPN!

Stortest
VPN til streaming

Top 3: Bedste VPN til streaming (2023)

Test
NordVPN Android i hand

Test: NordVPN – En rigtig god premium-VPN

Guider
VPN ordlista

VPN-ordliste – Alle de ord, du skal kende

Guider
VPN-tunnel i TV

Sådan får du en VPN til dit smart-tv